Учителі математики обговорили стратегії підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання

28 листопада 2018 року на базі Шрамківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар для вчителів математики з проблеми «Стратегії діяльності вчителя у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання». Після ознайомлення з планом роботи учасники заходу здійснили віртуальну подорож школою, під час якої учні, під керівництвом заступника директора з виховної роботи Вавілової Лесі Анатоліївни, розповіли багато цікавого про свій навчальний заклад, його досягнення та здобутки.

/Files/images/zahodi/Ceminary/shramkvka/semnar_vchitelv_matematiki_281118/Озн. з планом сем..JPG/Files/images/zahodi/Ceminary/shramkvka/semnar_vchitelv_matematiki_281118/Розповідь про школу.JPG /Files/images/zahodi/Ceminary/shramkvka/semnar_vchitelv_matematiki_281118/Уч. семінару.JPG

Власним досвідом щодо вибору ефективних шляхів у підготовці учнів до зовнішнього незалежного оцінювання поділилися вчителі математики Снитко Тетяна Миколаївна та Савісько Тетяна Іванівна.

/Files/images/zahodi/Ceminary/shramkvka/semnar_vchitelv_matematiki_281118/Снитко Т.М..JPG /Files/images/zahodi/Ceminary/shramkvka/semnar_vchitelv_matematiki_281118/Савісько Т.І..JPG

Практичний психолог закладу освіти Чернова Наталія Іванівна дала колегам корисні поради стосовно поставленої проблеми, звернула увагу на необхідність ознайомлення учнів з прийомами мнемотехніки для кращого запам’ятовування потрібної інформації та продемонструвала ефективність цих прийомів, запропонувавши колегам цікаве практичне завдання.

/Files/images/zahodi/Ceminary/shramkvka/semnar_vchitelv_matematiki_281118/Психолог.JPG

Під час практичної частини семінару вчителі відвідали відкритий урок у 11 класі з теми «Визначений інтеграл та його застосування», який провела вчитель вищої категорії Сергієнко Любов Іванівна. На уроці вчитель використовувала різні методичні прийоми для досягнення поставленої мети, продемонструвала одну із багатьох можливостей використання інтерактивної дошки в освітньому процесі, залучаючи до роботи з цим пристроєм учнів. Також Любов Іванівна показала зв’язок цієї теми з іншими предметами, використовувала завдання минулих років із сертифікаційних робіт ЗНО для підготовки випускників до майбутніх іспитів.

/Files/images/zahodi/Ceminary/shramkvka/semnar_vchitelv_matematiki_281118/Сергієнко Л.І..JPG

/Files/images/zahodi/Ceminary/shramkvka/semnar_vchitelv_matematiki_281118/Робота з дошкою.JPG /Files/images/zahodi/Ceminary/shramkvka/semnar_vchitelv_matematiki_281118/На уроці.JPG

Підсумки семінару підвели директор школи Бойко Ніна Іванівна та методист районного методичного кабінету Петренко Юрій Іванович.

Наприкінці заходу перед колегами виступили учасники фольклорного колективу Джерело" із числа педагогічних працівників закладу освіти разом із учнівським колективом "Джерельце", які створили гостям незабутній святковий настрій.

/Files/images/zahodi/Ceminary/shramkvka/semnar_vchitelv_matematiki_281118/Джерело.JPG/Files/images/zahodi/Ceminary/shramkvka/semnar_vchitelv_matematiki_281118/Джерело із джерельцем.JPG

Учасники семінару подякували адміністрації закладу, педагогічному колективу за належну організацію методичного заходу та можливість перейняти досвід у колег щодо належної організації підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання.

Методист РМК Петренко Ю.І.

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.