Шкільна бібліотека - центр творчого розвитку дитини

21 листопада 2018 року на базі Драбівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ім.С.В.Васильченка-гімназія» відбувся семінар шкільних бібліотекарів Драбівського району на тему: «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини».
Запорукою успіху бібліотекаря є постійний пошук нових, ефективних форм і методів рекомендації книги. Масові заходи – це форми роботи спрямовані на глибоке і різностроннє розкриття тієї чи іншої теми для певної категорії користувачів, об’єднаних спільними читацькими, віковими та психологічними інтересами.
Радо зустріли учасників семінару бібліотекар Сотник В.Д. та Бут Л.А., заступник директора з виховної роботи Драбівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ім.С.В.Васильченка-гімназія». Під керівництвом Любові Анатоліївни у формі квесту «Знайомство зі школою» було проведено екскурсію по школі.
Сотник Валентина Дмитрівна у своїй роботі із учнями залучає до співпраці не лише дітей різного віку, а й практичного психолога школи, учителів, батьків.
Семінар був проведений за різними формами роботи : квесту, літературної години, практичного блогу з елементами тренінгу – ділова гра, соціологічні дослідження.
Бібліотекарі району мали змогу не лише оцінити проведену роботу з учнями 3-го класу Валентиною Дмитрівною на тему «Для чого світу ти», а й самим побували учасниками соціологічного дослідження «Інформаційна компетентність бібліотекаря», ділової гри «Діалог з читачем» та психологічного тренінгу «Я крокую до майстерності, який провела психолог школи-гімназії Демидюк О.В.
Семінар пройшов на високому методичному рівні з використанням різних, цікавих, креативних форм роботи, які надихали своїм змістом та бажанням бути використаними у роботі бібліотекарями району.
Методист РМК Перепелиця В.В.
Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.