Зональні випробування І туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2019" стартували

6 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Драбівщини цьогоріч зареєструвалися на офіційній сторінці конкурсу "Учитель року" та стали учасниками всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2019": Мазниця М.О., вчитель Драбово-Пристанційної ЗОШ І-ІІІ ст. - у номінації "Географія"; Хоменко В.Б., вчитель Шрамківської ЗОШ І-ІІІ ст. - у номінації "Захист Вітчизни"; Дяченко Т.В., вчитель Левченківського НВК "ЗОШ І-ІІ ст.-днз", Жила Г.В., вчитель Драбово-Пристанційної ЗОШ І-ІІІ ст., Стригун О.В., вчитель Великохутірської ЗОШ І-ІІІ ст., Борисенко Н.М., вчитель Ковалівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.-днз" - у номінації "Основи здоров’я".

Відповідно до наказу управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації від 18.10.18 № 209" Про визначення зон проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2019" Драбівський район було визначено однією із зон для проведення І туру Конкурсу у номінації "Основи здоров’я"

Наказом відділу освіти Драбівської райдержадміністрації від 22.10.2018 №208 "Про проведення та участь у зональних конкурсних випробуваннях І туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2019" було визначено для конкусантів у номінації "Основи здоров’я" такі випробування; тестування з фахової майстерності, "Методичний практикум", "Урок".

Сьогодні, 6 листопада 2018 року на базі Драбівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.ім.С.Васильченка-гімназія" пройшло перше випробування - урок.

У номінації «Урок» учасники конкурсу розкривали тему обраного відкритим жеребкуванням уроку в контексті свого досвіду роботи. Журі конкурсу ураховувало творчий підхід педагогів до використання сучасних педагогічних технологій (у тому числі комп’ютерних), здатність до продукування власних ідей, реалізацію наскрізних змістовних ліній, уміння аналізувати шляхи та способи досягнення високих результатів освітнього процесу, а також оцінювати їх ефективність, мотивувати навчальну діяльність, самостійну роботу учнів тощо.

Кожен конкурсант з перших хвилин уроку намагався привнести в дитячий колектив дух радості, викликати зацікавленість, інтерес учнів до того, що відбувається на уроці, що передбачено зробити. Врахування фізіологічних та психологічних особливостей учнів шляхом реалізації індивідуального й диференційованого підходу продемонструвала Жила Галина Володимирівна, учителька Драбово-Пристанційної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.


/Files/images/uchiitel_roku_2017/DSCN4977.JPG/Files/images/uchiitel_roku_2017/DSCN4979.JPG

Науковість і творчий підхід у проведенні уроку продемонстувала Стригун Оксана Петрівна, учителька Великохутірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,

/Files/images/uchiitel_roku_2017/DSCN4989.JPG/Files/images/uchiitel_roku_2017/DSCN5002.JPG

Уміння легко встановити контакт з дітьми та організувати навчальну взаємодію на уроці – характерна особливість Дяченко Тетяни Василівни, учительки Левченківського НВК «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-днз».

/Files/images/uchiitel_roku_2017/DSCN5009.JPG/Files/images/uchiitel_roku_2017/DSCN5011.JPG

Журі відмітило професійну компетентність, результативність та практичну спрямованість уроків учасників конкурсу «Учитель року-2019».

Бажаємо всім учасникам натхненя та успіхів у подальших етапах конкурсу!

Шевчук В.С., завідувач РМК

Прядко Л.С., методист РМК

Кiлькiсть переглядiв: 362

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.