Першокласники Драбівщини отримали ігрові набори LEGO

Заклади загальної середньої освіти Драбівщини відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 17.05.2018 №497 «Про безкоштовне забезпечення перших класів державних і комунальних закладів загальної середньої освіти ігровими наборами “Six Bricks» безкоштовно отримали сучасне навчальне обладнання для майбутніх першокласників Нової української школи –300 ігрових наборів LEGO “Six Bricks” (“Шість цеглинок”) та 35 ігрових наборів Play Box.

Це обладнання допомагатиме педагогам з 1 вересня 2018 року впроваджувати в освітній процес ігрові та діяльнісні методи навчання.

Використання нового обладнання допомагатиме першокласникам алгоритмічно мислити, домовлятися та досягатися компромісів, експериментувати та аналізувати результати. Діти вчитимуться розуміти прості математичні моделі та використовувати їх для вирішення проблемних завдань, робити і перевіряти припущення, зосереджуватися, бути ініціативними, працювати командно складаючи свої “цеглинки” в одну побудову.

Міністерством освіти і науки України опубліковано методичні посібники з використання LEGO та методики “Шість цеглинок” у початковій школі, що містить вправи та ігри, які можна знайти за цим посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 479

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.