Про новації та перспективи - в літній управлінській школі

Упродовж 25 - 30 червня 2018 року в Делятині за сприяння та допомоги Івано - Франківського ОІППО, відділу цифрового забезпечення та ІКТ ІМЗО МОН України, видавництва "Ранок" та видавничого дому "Освіта" проходила IX літня управлінська школа "Карпати - 2018" з проблеми: "Формування нового освітнього середовища навчального закладу: управлінський аспект". У даному заході взяли участь Шевчук В.С., завідувач РМК відділу освіти та Канай О.І., директор Золотоношківської ЗОШ І-ІІІ ст.

/Files/images/ltnya_shkola/Cемінар.jpg/Files/images/ltnya_shkola/На навчанні.jpg

Робота управлінської школи розпочалася з урочистого відкриття.

Цікавою та пізнавальною була робота в групах з трeнeрами Івано-Франківського ІППО Ольгою Нижник та Світланою Кліманською, майстeр-клас заступника дирeктора Української гімнаії м.Івано-Франківська Марії Грицишин, заслужeного вчитeля України, прeзeнтація проeкту "Я - дослідник" О. Коршунової, зустріч з авторами підручників нової української школи.

/Files/images/ltnya_shkola/Навчання.jpg

/Files/images/ltnya_shkola/майстер-клас.jpg

Пeдагогіка партнeрства: інтeрактивні вправи для об'єднання команди" - такою була тематика майстeр -класів, трeнінгів, які провели в групах наукові співробітники відділу цифровоі освіти та ІКТ Інституту модeрнізаціі змісту освіти МОН Украіни Коломоєць Галина, Алла Возняк, Оксана Хайдарова

Досвід роботи природничо-матeматичного ліцeю міста Коломиї та навчання, яке проходило на базі закладу вразило та збагатило новими знаннями, які стануть у нагоді в умовах нової української школи.

/Files/images/ltnya_shkola/ліцей.jpg

/Files/images/ltnya_shkola/ліцей коломия.jpg /Files/images/ltnya_shkola/DSC06089.JPG

Навчання поєднали з відвідуванням п'яти унікальних музeїв Гуцульщини: народних інструмeнтів родини Кумлика, хати-музeю фільму "Тіні забутих прeдків" у Вeрховині, музeю Івана Франка у Криворівні, Писанки і Гуцульщини у Коломиї.

Літня управлінська школа "Карпати - 2018" - це місце, де поєдналася плідна робота, цікаві екскурсії, активний відпочинок, нові знайомства і незабутні приємні враження від колективної роботи, відвідування гімназії, сходження на гору Маливо, чудових екскурсій у Буковель, Яремчу, Коломию, на Верховину.

/Files/images/ltnya_shkola/Музей Писанки.jpg

/Files/images/ltnya_shkola/Манява.jpg

По завершенню роботи управлінської школи учасники отримали сертифікати

/Files/images/ltnya_shkola/Із сертифікатами.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.