Інтегрований семінар у Демківській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів

18 грудня 2019 року на базі Демківської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів відбувся інтегрований семінар вчителів української мови і літератури, історії, біології та початкових класів на тему "Використання нестандартних уроків в умовах сучасної школи"

Нестандартні уроки — це неординарні підходи до викладання навчальних дисциплін. Мета їх проста: пожвавити нудне, захопити творчістю, зацікавити повсякденним, тому що інтерес — це каталізатор усієї навчальної діяльності. Нестандартні уроки — це завжди свята, коли активними є всі учні, кожний має можливість опинитися в атмосфері успішності й клас стає творчим колективом.

У рамках семінару було представлено урок-конференцію з біології на тему "Негативний вплив на здоров'я людини алкоголю, паління та наркотиків" (учитель Йовенко Н.В.); інтегрований урок з української літератури та історії на тему "Історію творить людина. Образ Богдана Хмельницького в історії та усній народній творчості" (учитель історії Гресь Т.Г. та учитель української мови і літератури Тесленко О.М.) та інтегрований урок з природознавства, математики та образотворчого мистецтва в 3 класі (учитель Бойко Р.В.)

Кiлькiсть переглядiв: 289

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.