Засідання районної школи новопризначеного керівника закладів дошкільної освіти з проблеми:«Формування ключових компетентностейкерівника закладів дошкільної освіти»

13 листопада 2018 року на базі ЦРД «Сонечко» смтДрабів проведено засідання районної школи новопризначеного керівника закладів дошкільної освіти з проблеми:«Формування ключових компетентностей керівника закладів дошкільної освіти».

Мета заходу:навчання педагогів сучасних теоретичних та практичних знань щодо ефективного і правильного документування управлінської інформації, оформлення організаційно-розпорядчих документів.

У ході заходу методист районного методичного кабінету Просяник О.М. привернула увагу присутніх до основних складових управлінської діяльності керівника закладу дошкільної освіти, провела педагогічний брифінг щодо особливостей ведення ділової документації у контексті управлінської діяльності керівника закладу дошкільної освіти згідно з Інструкцією з діловодства у дошкільних навчальних закладах, затвердженою наказом МОН, МС України управління освіти № 1059 від 01.10.2012.

Майстер-клас та практикум щодо роботи з наказами з урахуванням змін у законодавстві, про класифікацію наказів, розподіл їх за видами залежно від строків зберігання, розподіл наказів за групами залежно від строків зберігання,формування справ з наказами, розподіл наказів з кадрових питань, реєстрацію наказів,ведення документації з організації харчування дітей та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу провели досвідчені керівники закладів дошкільної освіти «Калинка» с.Золотоношка Лисенко С.І. та Центру розвитку дитини «Сонечко» смтДрабів Скорофатова З.Т.

Новопризначені керівники отримали практичні навички підготовки справ до передачі для архівного зберігання.

У ході засідання круглого столу«Запитуйте – відповідаємо» слухачі отримали відповіді на запитання щодо особливостей управлінської діяльності керівника в умовах реформування Нової української школи.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Підготувала та провела методист районного
методичного кабінетуО.М. Просяник
Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.